• <p><strong>LEUWIH<span style="color:#fcf400;">ngecas</span></strong></p>
<p><strong>HIRUP LEUWIH</strong></p>

    LEUWIHngecas

    HIRUP LEUWIH

    EVCOME mangrupikeun salah sahiji panyadia pangecas EV sareng produsén pangecas EV di China anu khusus dina oem pangecas EV.
  • DIAJAR DEUI
  • DIAJAR DEUI

Grosir Ev carjer Produsén

     Evcome mangrupikeun produsén stasiun ngecas ev terkemuka di Cina. produk utama urang téhKotak témbok EV carjer, Tembok Box Dc carjer, Portabel EV carjer, Portabel DC Ev carjer naDual Gun Ac carjer.Kami gaduh tim pamekaran produk anu nalungtik pikeun carjer ev pinter,sapertos App Ev Charger,RFID Ev Charger,OCPP Ev Charger,anu di pasar anu tiasa mastikeun nyarankeun produk anyar ka anjeun mingguan.With rupa-rupa stasiun ngecas ev pikeun pamakéan boh padumukan jeung komérsial, Evcome mangrupakeun hiji-eureun-warung pikeun sagala installer electrotechnical.Evcome nyadiakeun sauntuyan asesoris carjer ev, leuwih merenah pikeun anjeun, sahingga anjeun gancang ngalengkepan sakabeh parabot carjer kandaraan listrik. 

KANTUNKEUN PESEN

EVCOME gaduh bengkel produksi digital 2.0 sareng profésional R&Tim D kalayan kapasitas produksi taunan 200k potongan.

KASUS

Produk utama EVCOME ngandung stasiun ngecas EV, carjer EV portabel, kabel pangecas EV, konektor ngecas EV, jsb Sadaya produk urang anu certificated pikeun tiap pasar, kayaning CE, TUV, CSA, FCC, UL, ROHS, jsb, Oge, EVCOME anu bisa ngalakukeun kustomisasi nurutkeun tungtutan konsumén béda, sarta kami geus diékspor ka EU, Wétan Tengah, wewengkon Asia Tenggara jsb

WARTA

Produk utama EVCOME ngandungstasiun ngecas EV, carjer EV portabel, kabel carjer EV, konektor ngecas EV, jsb Sadaya produk urang anu certificated pikeun tiap pasar, kayaning CE, TUV, CSA, FCC, UL, ROHS, jsb, Ogé,EVCOME bisa ngalakukeun kustomisasi nurutkeun tungtutan konsumén béda, sarta kami geus diékspor ka EU, Wétan Tengah, wewengkon Asia Tenggara jsb ..,

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
اردو
Türkçe
ภาษาไทย
Magyar
русский
Português
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
日本語
한국어
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
Pilipino
Українська
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese