• <p><strong>LUWIH<span style="color:#fcf400;">PENGISIAN</span></strong></p>
<p><strong>URIP LUWIH</strong></p>

    LUWIHPENGISIAN

    URIP LUWIH

    EVCOME minangka salah sawijining pemasok pangisi daya EV lan produsen pangisi daya EV ing China sing duwe spesialisasi ing oem pangisi daya EV.
  • Sinau luwih akeh
  • Sinau luwih akeh

Grosir Ev Charger Produsen

     Evcome minangka produsen stasiun pangisian daya ev terkemuka ing China. Produk utama kita yaikuCharger EV kothak tembok,Wall Box Dc Charger,Portable EV Charger,Portable DC Ev Charger lanPengisi Daya Ac Dual Gun.We have a product development team researching for smart ev charger, such as App Ev Charger, RFID Ev Charger, OCPP Ev Charger, which in the market which can ensure recommend the new products to you weekly.With sawetara saka sudhut stasiun pangisi daya ev kanggo panggunaan omah lan komersial, Evcome minangka toko siji-mandeg kanggo pemasang elektroteknik. Evcome nyedhiyakake macem-macem aksesoris pangisi daya ev, luwih trep kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa kanthi cepet nglengkapi kabeh peralatan pangisi daya kendaraan listrik. 

KASUS

Produk utama EVCOME ngemot stasiun pangisian daya EV, pangisi daya EV portabel, kabel pangisi daya EV, konektor pangisi daya EV, lsp. bisa nindakake kustomisasi miturut panjaluk pelanggan sing beda-beda, lan kita wis diekspor menyang EU, Timur Tengah, Asia Tenggara, lsp

PAWARTA

Produk utama EVCOME ngemotstasiun pengisian EV, pangisi daya EV portabel, kabel pangisi daya EV, konektor pangisi daya EV, lsp. panjaluk pelanggan sing beda-beda, lan kita wis diekspor menyang EU, Timur Tengah, Asia Tenggara, lsp.,

NINGGALKE PESAN

EVCOME duwe bengkel produksi digital 2.0 lan R&D tim karo kapasitas produksi taunan saka 200k bêsik.

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
اردو
Türkçe
ภาษาไทย
Magyar
русский
Português
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
日本語
한국어
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
Pilipino
Українська
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa